Детайли за продукта

0 Рейтинг
59,94 лв.
56,94 лв.
Спестявате:
3,00 лв.
Отстъпка: 5%
В Наличност
Код на Продукта: FG7883-3
Turtle Wax Препарат за кожа Luxe Leather 500 мл възстановява и защитава кожата в интериора на автомобилa. Turtle Wax Luxe Leather е некапещ крем, който отстранява стара мръсотия и зацапвания, като същевременно прониква в кожата и възстановява естествената и мекота.

ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ VIBER


Комплект от 3 препарата за кожа Luxe Leather 500 мл Turtle Wax

Turtle Wax Препарат за кожа Luxe Leather 500 мл възстановява и защитава кожата в интериора на автомобилa. Turtle Wax Luxe Leather е некапещ крем, който отстранява стара мръсотия и зацапвания, като същевременно прониква в кожата и възстановява естествената и мекота. Съдържа натурални етерични масла, които защитават кожата от избледняване и изсъхване.

Препоръки на Turtle Wax: Само за третирани кожени повърхности. Не се препоръчва за използване върху кожени дрехи или обувки. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ върху велур, набук или алкантара. При силно замърсени повърхности избършете с влажна кърпа преди употреба. При необходимост повторете процедурата.

Начин на употреба:

  1. Разклатете добре бутилката.
  2. Цветовете на някои повърхности може да не са устойчиви. Винаги първо тествайте върху незабележима повърхност. Ако въздейства агресивно, не използвайте.
  3. Изсипете върху чиста, мека и небоядисана кърпа и нанесете с устойчиви, кръгообразни и припокриващи се движения. Оставете да действа за 1-2 минути.
  4. Полирайте леко с помощта на чиста, мека кърпа

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход