Детайли за продукта

0 Рейтинг
21,98 лв.
В Наличност
Код на Продукта: CX192

ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ VIBER


CX80: водещ производител на многофункционални смазочни и защитни продукти за автомобилната, морската и железопътна промишленост.

CX80 Спрей за смазване Teflon Duo-Spray 500ml е първокласен многофункционален продукт с изключително висококачествено смазване, приложим в много индустрии и области на ежедневието.

Употребата на продукта, подобрява устойчивостта на абразия, като по този начин удължава живота на продукта. Ниският коефициент на триене, характерен за TEFLON®, се изразява във висока ефективност в електрически конектори, строителни машини, военно оборудване и много други приложения, където многократното движение по гладка повърхност е важно.

Приложение:

CX80 Спрей за смазване Teflon Duo-Spray играе огромна роля в велосипедната индустрия, идеален е като лубрикант за вериги, зъбни колела, спирачни кабели, а зъбните колела увеличава техния експлоатационен живот, намалява триенето между трансмисионните елементи и тяхното износване.

Бързо разхлабва ръждясали и заяли елементи. Почиства панти, брави, корнизи и голяма част от механични механизми нуждаещи се от смазване. Едно от основните предимства на препарата е предотвратяването на скърцащия шум на елементите. Специалната му формула прогонва влагата и оформя защитен слой, предпазващ от къси съединения. Голяма част от автосервизите използват спрея поради широкия спектър на приложения.

Начин на използване:

Напръскайте желания от вас елемент, след обработката изчакайте няколко минути, за да се изпари препарата и почистете със суха кърпа. Ако желаете елемента да запази защитния слой създаден от спрея, след като сте почистили мръсотията, отлаганията, замърсяванията, напръскайте повторно.

Разгледайте пълната гама продукти на марката CX80

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход