Детайли за продукта

0 Рейтинг
63,98 лв.
В Наличност
Код на Продукта: FG53677

ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ VIBER


Turtle Wax Препарат за премахване на драскотини и полиране на черни бои Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Car Polish 500 мл е премахва драскотини и оксидация с помощта на прецизни полиращи агенти. Оцветеният в черно полир и карнауба вакси придават черен блясък и дълбочина на цвета на автомобила, като прикриват леки несъвършенства по боята, а SiO2 (силициев диоксид) в комбинация с акрилни полимери осигуряват трайна защита на повърхността. Отблъсква вода и замърсявания благодарение на хидрофобните полимери.

Начин на употреба:

  • Измийте и подсушете автомобила. Разклатете опаковката добре. Да не се работи върху горещи повърхности. Не използвайте повече от препоръчителното количество – 60мл. за автомобил.

  • Ръчно нанасяне: Поставете 3 малки капки върху гъба и нанесете равномерно върху площ 60х60 см с лек до умерен натиск и припокриващи се кръгови движения. Отстранете излишното количество с микрофибърна кърпа. Използвайте влажна микрофибърна кърпа за да премахнете остатъчни петна и да активирате полимерите за блясък. Избършете повторно със суха микрофибърна кърпа, ако е необходимо.

  • Машинно нанасяне: Поставете 4 малки капки равномерно разположени върху гъба за нанасяне medium и нанесете равномерно върху площ 60х60 см. Включете DA машината на ниски обороти за да разнесете продукта, а след това на високи обороти с лек до умерен натиск и движения на кръст. Отстранете излишното количество с микрофибърна кърпа. Използвайте влажна микрофибърна кърпа за да премахнете остатъчни петна и да активирате полимерите за блясък. Избършете повторно със суха микрофибърна кърпа, ако е необходимо.

Препоръки:

  • Първо проверете съвместимостта на продукта с вашата боя, като нанесете на малка повърхност. Да не се използва върху гума, винил или боя мат. Оставете да се втвърди за 24 часа преди измиване или нанасяне на допълнителна вакса.
  • Използвайте TURTLE WAX HYBRID SOLUTIONS CERAMIC ACRYLIC BLACK WAX като финиш, за да осигурите супер блясък и защита.

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход