Детайли за продукта

0 Рейтинг
17,98 лв.
В Наличност
Код на Продукта: AA34500EN

Armor All Препарат за Почистване на Джанти и Гуми Wheel & Tire Cleaner 500 мл е качествен продукт, лесен, бърз и ефективен при използване. Замърсяванията, пътните отломки и спирачния прах подлагат джантите на постоянна стрес всеки път, когато шофирате. В допълнение, докато джантите Ви се нагряват при спиране, тази мръсотия може да се запече върху тях и отстраняването с става трудно, понякога невъзможно.

Лесен начин да се справите със ситуация като тази е да използвате Armor All Препарат за почистване на джанти и гуми – той е достатъчно мощен, за да почисти и най-мръсните джанти, но е достатъчно нежен и безопасен, за да се използва във всички фабрични и резервни части.

ПРЕДИМСТВА:

  • Лесен за използване, бърз и ефективен
  • Оставя джантите и гумите красиви, чисти и лъскави
  • Има специално формулирани дълбоко почистващи агенти, които ще проникнат в труднодостъпни места, изтласквайки упоритите замърсявания, мазнини, катран и спирачен прах
  • Безопасен и може да се използва за всички видове тасове и капачки, включително сплав, стомана, хром, както и пластмаса.

СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ: Почистването на джанти и гуми с Armor All препарат за почистване на джанти и гуми ще бъде много по-ефективно и по-бързо, когато се използва заедно с Armor All Shield Препарат за отблъсквне на спирачния прах. Мощният продукт предотвратява залепването на феродов прах, мръсотия и замърсявания по вашите джанти, също така улеснява почистването.

НАЧИН ЗА УПОТРЕБА

  1. Наситете хладно колело с Armor All Wheel & Tire Cleaner
  2. Оставете да кисне 30 секунди
  3. Веднага изплакнете колелото
  4. Разхлабете упоритите замърсявания с четка или кърпа
  5. За най-добър резултат подсушете с мека суха кърпа или гюдерия за да предотвратите появата на петна.

ВНИМАНИЕ: Не използвайте на джанти, които са топли на допир. Преди употреба тествайте на незабележимо място. Ако се появи замъгляване или петна, прекратете употребата. Да не се прилага върху спирачни части или други поцинковани и кадмиеви повърхности. Преди употреба на мотоциклети или непокрит полиран алуминий, консултирайте се с производителя.

Разгледайте пълната гама продукти на марката ArmorAll


Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход