Детайли за продукта

0 Рейтинг
Изчерпана наличност
Код на Продукта: AA21500EN
Armor All Shield Tire Glaze - Препарата помага за защита от вредни елементи, които могат да причинят промяна на цвета и напукване на гумите.

Armor All Предпазващ препарат за гуми Shield Tire Glaze 500 мл е специално създаден за покриване на гумите с бляскав защитен слой. Продължителността на живот на гумите е силно зависима от грижите, които получават. Ако не се обработват и не се поддържат, с течение на времето гумите ще изглеждат избледнели и напукани.

Препарата помага за защита от вредни елементи, които могат да причинят промяна на цвета и напукване на гумите. Придава еластичен и дълбок богат блясък, който продължава седмици

Начин на употреба:

  1. Уверете се, че гумите ви са чисти и сухи.
  2. Напръскайте равномерно 20 см от гумата с кръгово движение около страничната стена на гумата. Осигурете пълно, равномерно покритие.
  3. Оставете продукта да изсъхне за 15 минути.

Внимание: Почистете добре ако сте напръскали други части на автомобила.
Използвайте само според указанията. Не използвайте на пода, управлението на превозното средство (педали, ръкохватки, волани), пейки или седалки за велосипеди, велосипедни гуми, спирачни барабани и други повърхности, при които хлъзгането може да бъде опасно. Не използвайте върху или в близост до прозрачни пластмаси или плексиглас® повърхности, стъкло (може да причини размазване), плат, тъкани материали или боя.

Не шофирайте автомобила веднага след нанасянето, когато гумите са изключително мокри. Неабсорбираният продукт може да се прехвърли върху частите на каросерията на автомобила.

Изключително запалим аерозол. Съд под налягане: Може да се спука при нагряване. Многократното излагане може да причини сухота или напукване на кожата.

Разгледайте пълната гама продукти на марката ArmorAll


Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход