Детайли за продукта

0 Рейтинг
6,98 лв.
В Наличност
Код на Продукта: AA39020ML
Armor All Leather Wipes - Здрави мокри кърпи за почистване на кожа са специално създадени за да почистват мръсотия безопасно и ефективно. Поддържат кожата и изглежда като нова.

Armor All Мокри кърпи за кожа Leather Wipes 20 броя предлагат бърз и лесен начин за почистване, подобряване на състоянието и защита на автомобилни кожени тапицерии. Тези супер здрави мокри кърпи за почистване на кожа са специално създадени за да почистват мръсотия безопасно и ефективно, като същевременно да предотвратяват образуването на петна.

Фината кожа изисква специално внимание и грижи, особено когато е изложена на интензивно слънце, топлина и влага в колата ви. Кърпичките обновяват и съживяват естествената красота на кожата, за да запазят нейния богат, мек, еластичен вид и усещане. Луксозните кърпички за еднократна употреба предлагат три начина за грижа за кожа на колата:

  • Почистващите агенти достигат дълбоко в кожата, за да премахнат безопасно мръсотията
  • Съставките подобряват богатата, естествена красота на кожата и възстановяват нейното еластично усещане
  • Мощните блокиращи агенти помагат за защита срещу разливи, петна, напукване, избледняване, обезцветяване и преждевременно стареене

КЪДЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ

Кожен интериор на автомобила. Подходящи са и за кожени чанти, куфари и мебели.

Начин на Употреба: Избършете автомобилната кожена повърхност с Armor All® Leather Wipe, за да почистите, защитите и поддържате външния вид. Повторете, ако е необходимо.

ЗАБЕЛЕЖКА: Използвайте само според указанията. Не са подходящи за лично почистване. Да не се използват за подове, управлението на превозното средство (педали, ръкохватки, волани), седалки или седалки за велосипеди, велосипедни гуми, спирачни барабани и други повърхности, при които хлъзгането може да бъде опасно. Не използвайте върху или в близост до прозрачни пластмасови или плексигласови повърхности или стъкло (може да причини размазване).

Първо тествайте на малка, незабележима област преди употреба. Не се използва върху велур или недовършена кожа.

  • Съдържат пчелен восък
  • Поддържат кожата и изглежда като нова

Разгледайте пълната гама продукти на марката ArmorAll


Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход