Детайли за продукта

0 Рейтинг
29,98 лв.
В Наличност
Код на Продукта: BAR-2305
Bardahl Добавка към дизеловото гориво Cetane Boooster 500 ml е специална добавка, предназначена да подобри качеството и ефективността на дизеловото гориво. Тази добавка е създадена с цел да повиши цетановото число на горивото с 5 пункта.

ПОРЪЧАЙ ПРЕЗ VIBER


Bardahl Добавка към дизеловото гориво Cetane Boooster 500 ml е специална добавка, предназначена да подобри качеството и ефективността на дизеловото гориво. Тази добавка е създадена с цел да повиши цетановото число на горивото с 5 пункта.

Опаковката на Bardahl Cetane Booster е с обем от 500 мл, което е достатъчно за обработка на 50 литра гориво. Това прави добавката удобна за употреба и дозиране.

Bardahl Cetane Booster е подходяща, както за съвременни високо-натоварени дизелови двигатели, така и за по-стари поколения двигатели. Тя не само подобрява запалването и мощността на двигателя, но и предотвратява износването на мотора.

Едно от предимствата на използването на Bardahl Cetane Booster е, че не замърсява горивната система. Това означава, че добавката може да се използва без притеснение за засмукващата система, филтрите и инжекторите на двигателя.

Освен това, Bardahl Cetane Booster намалява шума на мотора и разхода на гориво. Това може да доведе до по-гладко и по-тихо работещ двигател, както и до по-добра икономия на гориво.

Добавката също така помага за по-лесно стартиране на двигателя при студени условия. Това е особено полезно през зимните месеци, когато студеният старт може да бъде предизвикателство за дизеловите двигатели.

Характеристики:

  • Добавка към дизеловото гориво, която служи за повишаване на цетановото число с 5 пункта.

  • Една опаковка от 0.500 л. се използва за 50 литра гориво.

  • Подходящ, както за съвременни високо-натоварени, така и за по-старо поколение дизелови двигатели.

  • Не замърсява горивната система.

  • Подобрява запалването, мощността и предотвратява износването на мотора.

  • Намалява шума на мотора и разхода на гориво. За по-лесен студен старт.

Преди употреба е важно да прочетете инструкциите от производителя и да следвате препоръките за правилна употреба.

Всички продукти на Bardahl може да разгледате от тук.

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход