Детайли за продукта

0 Рейтинг
39,98 лв.
В Наличност
Код на Продукта: BAR-2302
Bardahl Octane Booster е добавка към бензина за повишаване на октановото число с до 5 пункта (в зависимост от използвания бензин).

Bardahl Добавка към бензина за повишаване на октана Octane Booster 500 ml е добавка към бензина за повишаване на октановото число с до 5 пункта (в зависимост от използвания бензин).

За съвременни високонатоварени бензинови двигатели. Не съдържа олово. Не замърсява горивната система, буталата, клапаните, свещите.

Особено подходяща за двигатели с висока степен на сгъстяване, агресивен аванс, високо надналягане при принудително пълнене (турбо или компресор).

Начин на употреба:

  • За ежедневна употреба: Изсипете флакона преди да заредите, една опаковка третира 80 л. гориво. Добавена към стандартен бензин в съотношение от 1:60 до 1:80 осигурява отлична защита на двигателя от детонации, позволява увеличаване на мощността и подобрява реакцията на педала на газта.

  • За спортна употреба: Изсипете преди да заредите, една опаковка третира 40 л. гориво.

  • Несъвместим с Биогорива тип Е85 (биоетанол).

Преди да използвате Bardahl Octane Booster, трябва да следвате указанията на производителя относно дозирането и начина на приложение. 

Всички продукти на Bardahl може да разгледате от тук.

 

 

 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход