Детайли за продукта

0 Рейтинг
Изчерпана наличност
Код на Продукта: AA18514ML6A

ArmorAll Комплект за възстановяване на фарове Headlight Restorer е подходящ за използване на фарове от поликарбонат.

  • Един комплект за два фара
  • Възстановява фаровете като нови
  • Лесно отстранява оксидацията
  • Дълготрайна UV защита
  • Без използване на инструменти и шкурка

Този продут не е предназначен за силно окислени фарове, което може да изисква по-абразивни методи. Кърпичките за възстановяване на фарове не са предназначени за справяне с повредени и надраскани фарове.

Начин на употреба:

Стъпка 1: Избърсване с кърпа за отстраняване на окислението

ЗАБЕЛЕЖКА: Препарата, с който са напоени кърпите се изпарява много бързо. Не отваряйте пакета с кърпите, ако не сте готови да го използвате и работете много бързо. Активните съставки ще се изпарят в рамките на 3–5 минути след отваряне на пакета. Паркирайте автомобила на хладно и сенчесто място преди извършване на манипулацията.

ИЗБЯГВАЙТЕ КОНТАКТ НА КЪРПАТА ЗА ПОЧИСТВАНЕ С БОЯДИСАНИ ПОВЪРХНОСТИ! Използвайте бояджийска хартиена лента за да предпазите боядисаните повърхности кололо фаровете.

1. Фаровете трябва да са чисти и сухи.
2. Отворете пакет „СТЪПКА 1 ПОЧИСТВАНЕ“ (ОРАНЖЕВ ПАКЕТ) и извадете кърпата. Оставете кърпата сгъната за да не се намали изпаряването
на препарата.
3. Търкайте фаровете ЕНЕРГИЧНО С РАВНОМЕРЕН НАТИСК, хоризонтално назад и напред. Ще забележите, че окисляването започва да се отстранява.
4. Завъртете чистата страна на кърпата, като я държите сгъната.
5. Продължете да бършете, обръщайте кърпата на чисто страна, ако е необходимо докато не изчезне остатъкът видим на кърпата. Изхвърлете кърпата. ВАЖНО! Въпреки че фаровете ви могат да изглеждат ясни, може да е необходимо допълнително дълбоко почистване, за да се гарантира, че оксидацията е отстранена.
6. Повторете стъпки от 1 до 5 на другия фар.

Стъпка 2: Кърпа за запечатване и UV защита.

1. Уверете се, че двата фара са били почистени с кърпата за отстраняване на оксидация и тази повърхност е суха преди нанасяне на уплътнител. За най-добри резултати първо избършете повърхността с чиста кърпа не оставяща власинки.
2. Отворете пакет „СТЪПКА 2 ЗАЩИТА“ (ЛИЛАВ ПАКЕТ) и извадете кърпата.
3. Нанесете върху повърхността на фаровете, бършете в една посока подобно на нанасянето на боя. Повторете за втория фар. Една кърпа трябва да стигне за покриване на два фара.

ЗАБЕЛЕЖКА: Времето за съхнене след стъпка 3 зависи от метеорологичните условия. Сушенето може да отнеме повече време при по-ниски температури или по-висока влажност.
ЗАБЕЛЕЖКА: Не за лично почистване. Изхвърлете кърпичките в кошчето. Не изхвърляйте в канализацията.

 Разгледайте пълната гама продукти на марката ArmorAll


Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход