Детайли за продукта

0 Рейтинг
Код на Продукта: MMNW1B
Уникален нано продукт с много широка сфера на приложение и функционалност през всички сезони като защитава предното стъкло на автомобила от дъжд, лед, киша, кал и насекоми.

MaxMolix Нано кърпичка за стъкло (блистер) са ново поколение специализирани мокри кърпички с нано покритие за автомобилни стъкла. Нано покритието не само защитава предното стъкло, но и го прави много гладко и по-малко податливо на замърсявания, а при дъжд спомага за намаляване на използване на чистачките в градски условия. При извънградско и магистрално каране със скорост над 70 км/ч практически прави чистачките напълно излишни.

Нано покритието на MaxMolix NANO SHIELD е с издръжливост между 3 и 6 месеца, в зависимост от условията на използване на автомобила. Измиването на автомобила “безконтактно” може да повлияе отрицателно върху издръжливостта на нано покритието (както и на лаковото покритие на автомобила).

Уникален нано продукт с много широка сфера на приложение (автомобили, камиони, автобуси и всякакви стъклени повърхности) и функционалност през всички сезони като защитава предното стъкло на автомобила от дъжд, лед, киша, кал и насекоми. Един брой MaxMolix NANO SHIELD покрива 1,5 м2 от стъклото на автомобила.

Предимства при използване:

 • Замръзване - При зимни условия MaxMolix NANO SHIELD намалява вероятността предното стъкло да замръзне. При много ниски температури стъклото замръзва, но нано покритието спомага за по-лесното отстраняване на леда.
 • Дъжд - При дъждовни условия нано защитата отблъсква водните капки и при скорост над 70km / час практически няма нужда от използване на чистачки. При автобусите и камионите ефектът се постига дори при 60 Km / час поради вертикалното положение на предното стъкло.
 • Насекоми - Нано покритието не само защитава предното стъкло, но и го прави много гладко и по-малко податливо на замърсявания и спомага за по-лесно отстраняване на петната от насекоми.
 • Нощно шофиране - При нощно шофиране нано покритието пречупва светлината и намалява отблясъците от насрещното движещите се автомобили като по този начин увеличава сигурността на пътя.

Начин на използване:

 1. Измийте много добре и подсушете стъклото/прозореца.
 2. Не нанасяйте при директна слънчева светлина или много топло стъкло!
 3. Нанасянето следва да става с хоризонтални и вертикални движения и лек натиск.
 4. Оставете повърхността да изсъхне до потъмняване на стъклото.
 5. След нанасяне на нано покритието времето за изчакване е 20 минути.
 6. След 20 минути забършете стъклото с микрофибърна кърпа до пълното му изчистване.
 7. Не намокряйте стъклото през следващите 2-5 часа

Внимание: Нано покритието се нанася при температура от 2°С до 30°С

Разгледайте пълната гама продукти на марката STP 

Има още няма отзиви за този продукт.

Моля влезте за да напишете отзив. Вход